Mijn favorieten

Ons werkgebied

EEN NIEUW THUIS BEGINT BIJ NASSAUHUIS
NassauHuis is actief in de mooie buurten van Den Haag, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam en Voorschoten. Ons werkgebied in Den Haag en populaire randstedelijke gemeenten hebben veel kopers en verkopers. NassauHuis kent uw koper en alle te koop staande huizen! Ons groot werkgebied, ons uitgebreide netwerk en ons NVM-lidmaatschap zorgen dat alle kansen worden benut, ook voor u. 

Waarom Den Haag en omgeving?
Den Haag is dé internationale stad van vrede en recht met veel (internationale) bedrijvigheid. De enige grote stad aan de Noordzee met kilometerslange kustlijn en schitterende natuurgebieden. Daarnaast is Den Haag een oude stad met veel historie, rijk aan cultureel erfgoed met de monumenten, monumentale panden en beschermde stads- en dorpgezichte. Met recht de mooiste stad achter de duinen! 

Waar in Den Haag? 
NassauHuis geeft u graag inzicht in de verschillende regio's in ons actief werkgebied. De exacte ligging vindt u in onderstaande tabel. Onze buurtprofielen geeft u informatie over het soort bewoners, de woningen, WOZ-waarden, alle adressen & postcodes per buurt en links naar andere websites met meer informatie over de exacte de ligging, ook ten opzichte van musea, winkels, scholen en sportlocaties. In onze blogs geven wij een impressie van de buurt en beschrijven bewoners wat hen aantrekt aan de buurt met tips over leuke horecaplekjes, mooie parken, bezienswaardigheden, sporten in de buurt en veel meer.
 
Werkgebied NassauHuis 
  Waar? Buurtprofiel Blog
- Archipel, Den Haag Klik hier hier
- Zeeheldenkwartier, Den Haag Klik hier  
- Duinoord, Den Haag Klik hier hier
- Benoordenhout, Den Haag Klik hier hier
- Bezuidenhout, Den Haag    
- Statenkwartier, Den Haag    
- Belgische Park, Den Haag    
- Scheveningen, Den Haag    
- Vogelwijk, Den Haag    
- Kijkduin, Den Haag    
- Oud-Wassenaar, Wassenaar    
- De Kievit, Wassenaar    
- Voorburg    
- Leidschendam    
- Voorschoten    
 
Meer weten?
Over uw (nieuwe) THUIS? Met recente transactieprijzen, krapte in deze buurt, het aantal zoekers en beschikbare woningen? Neem contact op met NassauHuis voor een vrijblijvend gratis adviesgesprek als u plannen hebt uw huis te:  
Telefonisch via 070 324 50 50. 
 
Waarom NassauHuis?
Onze scores zijn hoog op het gebied van deskundigheid, lokale marktkennis, prijs/ kwaliteit en service & begeleiding. Lees de reviews van onze klanten