Mijn favorieten

Werkgebied NassauHuis

EEN NIEUW THUIS BEGINT BIJ NASSAUHUIS
NassauHuis is actief in Den Haag, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam en Voorschoten. Ons werkgebied in Den Haag en populaire randstedelijke gemeenten hebben veel kopers en verkopers. NassauHuis kent uw koper en alle te koop staande huizen! Ons groot werkgebied, ons uitgebreide netwerk en ons NVM-lidmaatschap zorgen dat alle kansen worden benut, ook voor u. 

Waarom Den Haag of omgeving? Den Haag, ook wel 's-Gravenhage, is dé internationale stad van vrede en recht. De enige grote stad aan de Noordzee met kilometerslange kustlijn met schitterende natuurgebieden. Daarnaast is Den Haag een oude stad met veel historie, rijk aan cultureel erfgoed met de monumenten, monumentale panden en beschermde stads- en dorpgezichte. Met recht de mooiste stad achter de duinen! 

Waar in Den Haag? 
Zie tabel hieronder voor ons werkgebied en klik op het werkgebied voor de ligging. Onze buurtprofielen geeft u informatie over het soort bewoners, de woningen, WOZ-waardes, alle adressen & postcodes per buurt en links naar andere websites met meer informatie over de exacte de ligging, ook ten opzichte van musea, winkels, scholen en sportlocaties. In onze blogs geven wij een impressie van de buurt en beschrijven bewoners wat hen aantrekt aan de buurt met tips over leuke horecaplekjes, mooie parken, bezienswaardigheden, sporten in de buurt en veel meer.
 
Werkgebied NassauHuis 
  Waar? Buurtprofiel Blog
- Archipel, Den Haag Klik hier hier
- Zeeheldenkwartier, Den Haag Klik hier  
- Duinoord, Den Haag Klik hier hier
- Benoordenhout, Den Haag Klik hier hier
- Bezuidenhout, Den Haag    
- Statenkwartier, Den Haag    
- Belgische Park, Den Haag    
- Scheveningen, Den Haag    
- Vogelwijk, Den Haag    
- Kijkduin, Den Haag    
- Oud-Wassenaar, Wassenaar    
- De Kievit, Wassenaar    
- Voorburg    
- Leidschendam    
- Voorschoten    


Waarom NassauHuis?
Lees de reviews van onze klanten in ons werkgebied. 

Ook een vrijblijvend advies?
Neem contact op voor een gratis adviesgesprek als u plannen hebt om uw huis te:  Telefonisch via 070 324 50 50.