Mijn favorieten

Huis huren

EEN NIEUW THUIS START BIJ NASSAUHUIS
U wilt een huis huren. Onze persoonlijke en professionele aanpak en begeleiding staan garant voor het snel vinden van een passende huurwoning. 

Aanpak
Na een persoonlijke inventarisatie vinden wij uw huurhuis binnen een handomdraai. We verdiepen ons in uw wensen, familiesituatie en budget. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u al in het eerste gesprek een vrijblijvende indicatie geven over wat, waar en voor hoeveel.

Professionele begeleiding 
Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat u heel gericht te helpen door de nieuwste huurhuizen aan te dragen, vaak nog voor ze op funda verschijnen. Dat is ook één van de voordelen van ons NVM lidmaatschap.  

Door de in ons kantoor aanwezige kennis van de markt, ook van diverse talen zijn wij in staat een optimale begeleiding tijdens deze zoekperiode te geven, tot aan de succesvolle huur van jouw nieuwe THUIS.

Dit betekent dat wij tevens een professioneel juridisch contract opstellen voor de aangegane huurperiode. Hierdoor komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Referenties
Lees de ervaringen van onze klanten van onze klanten. 

Vrijblijvend gesprek
Neem contact op voor een vrijblijvend informatief gesprek met één van onze verhuurmedewerkers. Wij bespreken graag uw huurmogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen in dit aanhuurtraject. 

Een gratis adviesgesprek is ook mogelijk als u plannen hebt om uw huis te: Kan ook telefonisch via 070 324 50 50.