Mijn favorieten

Huis verkopen

DE VERKOOP VAN UW THUIS START BIJ NASSAUHUIS
U wilt uw huis ook verkopen met succes? Voor ons betekent dat snel, probleemloos en tegen een zo hoog mogelijke prijs? Om dat te realiseren is het van belang een grote groep potentiële huizenkopers te bereiken. Meer geïnteresseerden betekent vaak een hogere transactieprijs en een vlottere verkoop.

Dit is de reden dat wij al onze middelen inzetten in uw belang, als verkoper. Dit doen wij samen met ons team via onze mediamiddelen en onze partners, de NVM en funda.

Bekijk de ervaringen van onze klanten die wij het afgelopen jaar met succes hebben begeleid bij het verkopen van hun THUIS.
  
Aanpak
Na een grondige opname en waardebepaling van uw pand, zal de makelaar / taxateur van NassauHuis een onderbouwd advies geven en in overleg met u de vraagprijs vaststellen. Om daarna een succesvolle marktstrategie uit te zetten. 

Belangrijke zaken zijn:
 • de juiste bepaling van de verkoopprijs
 • een goede en gedetailleerde opname van uw onroerend goed
 • goed geïnformeerd worden door u als eigenaar, zodat wij gegadigden goed kunnen informeren
 • overhandigen van relevante stukken, zoals het eigendomsbewijs, splitsingsakte, lijst van roerende zaken, KIWA certificaat en kopie legitimatie
 • duidelijke afspraken omtrent bezichtigingen, het krijgen van een sleutel, eventuele (online) advertentie of participatie NVM OPEN HUIZEN DAG etc.
Optimale woningpresentatie
Wij presenteren uw huis op de woningmarkt met alle relevante informatie via:
 1. Funda: vermelding op funda
 2. Website: via een eigen webpagina
 3. Sociale mediakanalen: gemakkelijk te delen vanuit uw webpagina
Standaard verkooppakket
NassauHuis maakt gebruikt van een uitgebreid verkooppakket met standaard de volgende onderdelen:
 • professionele fotografie
 • full colour verkoopbrochure
 • professioneel inmeten van het huis/ appartement en plattegronden
Professionele begeleiding
Op een professionele en persoonlijke manier leiden wij u door alle zaken die komen kijken bij de verkoop van uw huis. NassauHuis begeleidt u van begin tot eind, de succesvolle verkoop van uw thuis.

Vrijblijvend adviesgesprek
Neem contact op met één van onze makelaars voor een gratis adviesgesprek, ook voor onze overige specialismen:  Kan ook telefonisch via 070 324 50 50.