Mijn favorieten

Ons kantoor

EEN NIEUW THUIS START BIJ NASSAUHUIS
NassauHuis Makelaardij o.g. is een vertrouwd NVM-makelaarskantoor die de vraag en aanbod op de huizenmarkt verbindt. Dit doen wij al 40 jaar met succes voor onze klanten in de mooie buurten van Den Haag, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten alsmede voor expats en terugkerende Nederlanders. 

NassauHuis heeft alles in huis
Wij kennen veel waarde toe aan een persoonlijke aanpak en hebben een grote kennis van het vakgebied en de lokale markt. Ons team heeft bij elkaar meer dan 145 ervaringsjaren, bij NassauHuis alleen. Kortom wij zijn een hecht team met oog voor elkaars kwaliteiten. Op elk vlak hebben wij specialisten in huis om uw belangen optimaal te behartigen. 

Onze specialismen Onze missie
Onze missie is de succesvolle (ver)koop of (ver)huur van uw THUIS. Deze successen voor onze klanten is waar wij voor gaan en voor staan. Lees hier de referenties van onze klanten van het afgelopen jaar. 

Met recht kunnen wij zeggen: een nieuw THUIS start bij NassauHuis.  

Onze kernkwaliteiten
Niet voor niets zijn onze kernkwaliteiten vertrouwd, verbindend en voortvarend. Een vertrouwd NVM makelaarskantoor met veel kennis en ervaring. In onze regio staan wij bekend als goede verbinders met een uitgebreid netwerk. Daarnaast gaan wij altijd voortvarend en persoonlijk te werk. Dit alles in het belang van u, en uw (t)huis.

Vrijblijvend adviesgesprek
Ervaar het zelf en neem contact op met één van onze makelaars voor een vrijblijvend adviesgesprek. Kan ook telefonisch via 070 324 50 50. Ons ervaren en enthousiaste team staat voor u klaar.

 

NassauHuis Makelaardij o.g.

Kantoor Vestiging NassauHuis Makelaardij o.g.

Adresgegevens

Nassaulaan 19
2514 JT 'S-Gravenhage
KvK nummer: 27091959
09.00 - 17.30