Mijn favorieten

Huis aankopen

EEN NIEUW THUIS START BIJ NASSAUHUIS
U wilt een huis kopen waar u echt thuiskomt. En u bent op zoek naar een makelaar die uw belangen behartigt en u niet zomaar een huis wil verkopen. Let op: de makelaar die het huis te koop aanbiedt, behartigt alleen de belangen van de verkoper en niet die van u.

Wij verdiepen ons in wat u zoekt en bij u past. Het gaat ons om uw woonwensen. Wensen en behoeften die wij op een professionele en persoonlijke wijze willen vervullen.

Bekijk alle ervaringen van onze klanten die wij het afgelopen jaar hebben begeleid bij het kopen van hun THUIS.  

Aanpak
Wij geven u een objectief waardeoordeel over een huis of appartement. En wij staan u bij met bouwkundige en juridische adviezen. Zodat u alle tijd heeft voor wat écht belangrijk is bij de aankoop van een nieuw thuis: uw gevoel.

Vervolgens kunt u desgewenst een zoekopdracht bij ons kantoor plaatsen. Wij houden u dan dagelijks op de hoogte van het nieuwe aanbod en zetten ons uitgebreide netwerk in om goed van start te gaan. We zijn zeer actief in de gehele regio en kennen de markt als geen ander. Door ons netwerk en het onderlinge NVM uitwisselingssysteem hebben wij goed zicht op het aanbod in Den Haag, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam en Voorschoten. 

Deskundige begeleiding
Op een deskundige en persoonlijke manier leiden wij u door alle relevante zaken die komen kijken bij de aankoop van uw huis. NassauHuis begeleidt u van begin tot eind, de succesvolle aankoop van uw thuis.

Vrijblijvend adviesgesprek
Wij bespreken graag het aankooptraject en geven aan wat u van ons kunt verwachten. Neem contact op met één van onze makelaars voor een gratis adviesgesprek, ook voor onze overige diensten:  Kan ook telefonisch via 070 324 50 50.