Mijn favorieten

Onze medewerkers

NassauHuis Makelaardij o.g.

Coert van Beijma thoe Kingma
Coert van Beijma thoe Kingma
Als NVM Register Makelaar Taxateur/ Directeur ben ik 25 jaar verbonden aan NassauHuis. Het vak van verbindingen leggen, vraag en aanbod aan elkaar koppelen verveelt nooit. Het gaat mij om het persoonlijke contact, de inzet van kennis, ervaring en ons team. Dit alles in het belang van onze klanten. Ik woon al vele jaren met veel genot samen met mijn vrouw en 3 dochters in de Archipel. In mijn vrije tijd sport ik graag. Daarnaast hou ik van historische architectuur en ben ik dankbaar te wonen in mooi Den Haag met veel historische gebouwen.
Marieke van Buttingha Wichers
Marieke van Buttingha Wichers
Als Kandidaat Register Makelaar ben ik 12 jaar verbonden aan NassauHuis. Gestart als jurist trok het vak van makelaar al snel. Het persoonlijke aspect van de makelaardij past bij mij. En mijn juridische kennis komt goed van pas. NassauHuis betekent voor mij makelen in de mooiste buurten van Den Haag, oftewel een schitterend werkgebied. Ik ben opgegroeid in het Benoordenhout en woon samen met man en hond in het gezellige Buurtschap 2005. In mijn vrije tijd golf ik heel graag.
Jan Klep
Jan Klep
Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn geweest als advocaat, ben ik alweer 17 jaar verbonden aan NassauHuis. Voor mij was de makelaardij een natuurlijk vervolgtraject, mede gevoed door mijn interesse in architectuur en interieurs. NassauHuis betekent voor mij kwaliteit en samenwerken in een professioneel team. Samen hebben we veel kennis, ervaring en een groot netwerk. Dit alles zetten wij volop in bij onze makelaarsactiviteiten. Ik woon al sinds jaar en dag in Den Haag en in mijn vrije tijd golf ik graag.
Quinta Olij - von Winning
Quinta Olij - von Winning
Met veel plezier werk ik al 20 jaar voor NassauHuis. Mijn hart en ziel ligt in de makelaardij. Het is verrassend leuk, afwisselend en door het contact met klanten ook heel persoonlijk. NassauHuis is het beste kantoor om voor te werken. Alle medewerkers die hier starten, verlaten NassauHuis pas als zij met pensioen gaan. Dat zegt heel veel over NassauHuis, ons team en de werksfeer. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en mijn specialiteit is het werkgebied Wassenaar waar ik ook woon. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de golfbaan.
Susanne Posthumus Meyjes
Susanne Posthumus Meyjes
25 geleden maakte ik mijn entrée bij NassauHuis. Dus ik denk wel dat ik met recht mag zeggen dat ik de nestrix ben onder mijn collega’s. Die vele mooie jaren hebben mij een schat aan kennis gebracht en ook bijgedragen tot bijzondere vriendschappen. Deze lange werkzame periode bij NassauHuis zegt denk ik ook veel over dit aantrekkelijke beroep en de goede sfeer hier onderling op kantoor.
Luud Blumer
Luud Blumer
Al meer dan 19 jaar werk ik met veel plezier bij NassauHuis. Mijn specialisme binnen het kantoor is de aan- en verkoop voor beleggers en particulieren. De makelaardij is people business waarbij kennis, ervaring en vooral netwerk de sleutel voor succes is. Het is fijn een mooie zaak te doen voor mijn klanten en hen hierbij optimaal te begeleiden. En gelukkig komen mijn klanten bij mij terug. Dat zet de kroon op mijn werk. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te golfen en combineer ik dit ook graag met onze tripjes in de camper.
Annelène Graswinckel - Verloop
Annelène Graswinckel - Verloop
Nadat ik als zelfstandig ondernemer de verhuisplanning organiseerde voor klanten, wilde ik graag de stap maken naar de huizenmakelaardij. In 2016 kwam de kans dit met NassauHuis te doen. Door mijn ervaring met NassauHuis bij de aankoop van ons eigen huis, was de keuze snel gemaakt. Ik werk hier alweer 3 jaar met veel enthousiasme. Ik woon met mijn man en kinderen in Den Haag. Ik hou van reizen, skiën en tennis.
Niels van Wijk
Niels van Wijk
Na mijn studie aan de IVA business school ben ik gaan werken bij NassauHuis. Het leuke aan het makelaarsvak is de veelzijdigheid met al zijn juridische en bouwkundige aspecten. De vastgoedmarkt is dynamisch. En het blijft een uitdaging om successen te behalen voor mijn klanten. Ik prijs mijzelf gelukkig met ons team waar we zeer plezierig samenwerken. Ik woon in het Benoordenhout met mijn gezin. Verder hou ik van het goede leven vol gezelligheid met vrienden en familie.
Cornelie van Zuuren - Bokhoven
Cornelie van Zuuren - Bokhoven
Als Office Manager ben ik 6 jaar verbonden aan NassauHuis. Met veel werkervaring op zak heb ik de digitalisering bij NassauHuis vormgegeven. In deze spilfunctie ben ik een echte multi-tasker die de boel op orde wil hebben. Naast deze fantastische functie is het team wat mijn werk ook zo leuk maakt. In het belang van de klant staan we voor elkaar in. De gunfactor is hoog en daarmee een mensen-mensenkantoor. In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke golfer en geniet ik van mijn tuin.