Mijn favorieten

Leuke weetjes over wonen in Duinoord

Over wonen in Duinoord
Duinoord is een gezellige stadswijk met vele monumentale panden, veel groen en dichtbij strand, zee, duinen en de binnenstad. NassauHuis heeft Sophie begeleid bij de aankoop van haar droomhuis aan het Sweelinckplein. Lees hier haar volledig verslag over haar huis, de buurt en leuke weetjes over het Sweelinckplein, Duinoord en Den Haag. En klik hier voor het Duinoord buurtprofiel. Om in de sfeer te komen, vindt u foto's of relevante informatie als u dubbelklikt op de onderstreepte kenmerken. 

Wat maakt Duinoord zo leuk om te wonen Woningwaarde Duinoord 
Op basis van de WOZ-waarde behoort Duinoord tot de top 50 duurste wijken in Zuid-Holland (bron: allecijfers.nl).

Marktcijfers Den Haag
De prijzen van woningen stijgen de laatste jaren flink. Bekijk de laatste kwartaalcijfers over de Haagse woningmarkt op onze homepage bij NIEUWS. Meer marktinformatie over transactieprijzen in ons werkgebied ten behoeve van de aankoop, verkoop, verhuur of aanhuur van uw woning? Lees hier de ervaringen van klanten. Onze eerste adviesgesprek is vrijblijvend. Het
team van NassauHuis staat voor u klaar! Neem contact op en ervaar zelf het voordeel van onze marktkennis en persoonlijke aanpak. Het kan ook telefonisch via 070 324 50 50.